Vakantie Lapland winter

Vakantie Lapland winter

Vakantie Lapland winter, boek een bijzondere rondreis.

Vakantie Lapland winterOp zoek naar meer informatie over een unieke vakantie in Lapland in de winterperiode? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Degenen die echt een sprookjesachtige wintervakantie waarderen, kunnen hun hart ophalen met een vakantie naar Lapland in de winter. Dit grootste deel van Finland dicht bij de noordelijke poolstreken, omvat ongerepte natuurgebieden, rendieren, herders, tenten, en zoveel meer. Het betoverend landschap van uitgestrekte bossen en uitgerekte pistes leent zich goed voor de wintersport; men kan er goed skiën, langlaufen en eindeloos van de natuur genieten. Met wat geluk kunt u in de avonduren misschien zelfs ook nog wel een glimp opvangen van het mysterieuze noorderlicht. En dat is nog niet alles. Bekijk hieronder meer informatie over een mooie reis naar Lapland in de winter. Tevens heeft u de mogelijkheid om een geweldige reis naar Lapland te boeken door het actuele reisaanbod te bekijken wanneer u op één van de groene knoppen klikt (Vakantie Lapland winter tip).

Bekijk hier meer over Lapland reizen in de wintermaanden >>

Vakanties in Lapland in de winterperiode:

Bekijk hier de vakanties in de winter voor Lapland:

Vakantie Lapland winter          Vakantie Lapland winter
Vakantie Lapland winter           Vakantie Lapland winter

Vakantie Lapland winter:

Dingen die u als vakantieganger echt niet mag overslaan tijdens uw verblijf in Lapland zijn onder andere het maken van een hondensleetocht of huskysafari, een nachtje in een echte iglo slapen en een spannende sneeuwscootertocht. Andere bezienswaardigheden zijn het Ranua Wildlife Park waar arctische dieren leven zoals grijze wolven, beren, wezels en bevers. Ook Santa Claus Village in Rovaniemi is een bezoekje waard als u hier tijdens de feestdagen bent. Het is een populair amusementspark en bestemming tijdens de kerstdagen waar u kunt winkelen en zich echt in het dorp van de Kerstman kunt wanen. Liefhebber van musea? Dan mag een bezoek aan het wetenschappelijk centrum Arktikum in Rovaniemi niet ontbreken. Hier vindt u onder meer interessante informatie over de verscheidene dieren uit Lapland, wervelende shows over het noorderlicht en wisselende tentoonstellingen. Wanneer u van plan bent om een mooie reis naar Lapland te maken in de winter dan kunt u hierboven op de groene knoppen klikken (Vakantie Lapland winter tip). Om meer te weten te komen over een unieke vakantie of rondreis in Lapland dan kunt u hieronder meer informatie inwinnen, hier staan enkele pagina’s weergegeven.

Wilt u alle reizen bekijken voor de winter in Lapland? Klik dan hieronder op de link. Heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige vakantie in Lapland.

Bekijk hier de Lapland reizen in de winter en voor andere maanden >>

Voor meer Lapland reizen en vakanties kunt u hieronder de links bekijken.

  1. Lapland reizen
  2. Lapland vakanties

Informatie op onze website over Lapland reizen:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *