Vakantie Lapland winter 2016

Vakantie Lapland winter 2016

Vakantie Lapland winter 2016, Lapland in de winter: Sprookjesachtig en avontuurlijk!

Vakantie Lapland winter 2016Op zoek naar meer informatie over een mooie vakantie in Lapland in de winter van 2016? Bent u het zat om in de winter af te reizen naar de overbevolkte wintersportgebieden? Bent u op zoek naar een ongerepte en avontuurlijke vakantiebestemming? Kies dan voor een vakantie naar Lapland in de winter van 2016. Een relatief onbekende vakantiebestemming die ongelooflijk veel te bieden heeft aan haar bezoekers. Door de noordelijke ligging van het gebied bent u in de winter verzekerd van een dik pak sneeuw. In combinatie met de ongerepte en prachtige natuur geeft dit schilderachtige taferelen. De hand van de mens is hier niet zichtbaar en ook is hier absoluut nog geen sprake van massatoerisme. Lapland is een bestemming voor mensen die houd van rust en het avontuur niet schuwen. Hieronder komt u meer te weten over een unieke Lapland vakantie in de winter 2016. Zo komt u tegen wat er allemaal te doen is en heeft u de mogelijkheid om de reizen te bekijken (Vakantie Lapland winter 2016 tip).

Bekijk hier meer over Lapland vakanties in de winter van 2016 >>

In de winter naar Lapland?

Bekijk hier de vakanties in Lapland voor de winter 2016 en andere perioden:

Vakantie Lapland winter 2016          Vakantie Lapland winter 2016
Vakantie Lapland winter 2016           Vakantie Lapland winter 2016

Vakantie Lapland winter 2016:

Volop mogelijkheden voor een actieve vakantie

Lapland biedt verrassend veel mogelijkheden voor een actieve en avontuurlijke vakantie. Zo kunt u tijdens uw verblijf onder andere de volgende activiteiten ondernemen:

  • Ontdek het gebied per sneeuwscooter
  • Vakantie Lapland winter 2016Doorkruis de bossen op langlaufski’s
  • Verken de vele skipistes
  • Wandel op speciale sneeuwschoenen

De omgeving maakt al deze activiteiten onvergetelijk. Verblijf in afgelegen dorpjes in authentieke huizen of in het beroemde ijshotel. Met een beetje geluk krijgt u zelfs de mogelijkheid om het Noorderlicht te aanschouwen. Lapland verveelt geen moment dus boek vandaag nog. Wilt u overigens de beste reistijd te weten komen voor een Lapland vakantie, dan kunt u meer informatie inwinnen via: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-lapland/. De beste reistijd voor Lapland ligt opvallend genoeg juist in de winter, wanneer de temperaturen diep onder het nulpunt liggen (min 30 is geen uitzondering) en toeristen zelfs een nachtje in hun eigen ijshut kunnen verblijven! s’ Winters krijg je bovendien het meest mee van de speciale tradities van de Sami en de vaardigheden die het gebied van zijn inwoners vraagt. Voor bezoekers is de accommodatie, zelfs in de winter, doorgaans geen probleem. Speciale groepen verblijven soms zelfs een paar nachten in het bos (Vakantie Lapland winter 2016 informatie), waar de sfeer hoog wordt gehouden met een gezellig kampvuur, goede verhalen en natuurlijk een flesje Aquavit. Zorgen over bitterkoude nachten, waarin je jezelf rillend in slaap sust, zijn daarnaast ongegrond: wie de juiste kleding heeft aangeschaft, of zich in Sami-huiden heeft gewikkeld, zal de winterkoude met gemak kunnen doorstaan (Vakantie Lapland winter 2016 informatie).

Bekijk hier meer over rondreizen in Lapland >>

Wij wensen u alvast heel veel plezier met de prachtige reis door Lapland. Hieronder komt u overigens meer te weten over een unieke reis door Lapland.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *