Avontuurlijke vakantie Lapland

Avontuurlijke vakantie Lapland

Avontuurlijke vakantie Lapland meemaken? Boek nu een avontuurlijke vakantie in Lapland!
Avontuurlijke vakantie LaplandAvontuurlijke reizen door Lapland zijn er in allerlei soorten en maten, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een korte reis te maken voor een paar dagen door Lapland (een rondreis) maar ook langere reizen zijn mogelijk. Lapland is een zeer bijzonder gebied waar u echt eens geweest moet zijn, het is een gebied in het Noorden van Europa en is een waanzinnig gebied om eens op vakantie te gaan of een rondreis te beleven. Op deze pagina komt u meer te weten over een avontuurlijke vakantie Lapland, en heeft u de mogelijkheid om een avontuurlijke vakantie in Lapland te boeken.

Wanneer u van plan bent om direct een mooie reis door Lapland te boeken dan kunt u hieronder het actuele reisaanbod bekijken. Wilt u iets toevoegen aan deze pagina, bijvoorbeeld een vraag of een eigen ervaring met een avontuurlijke vakantie in Lapland dan kunt u hieronder het formulier invullen.

Bekijk hier meer over avontuurlijke vakanties in Lapland >>

Avontuurlijke reizen naar Lapland:

Bekijk hier de prachtige vakanties en rondreizen in Lapland:

Avontuurlijke vakantie Lapland          Avontuurlijke vakantie Lapland
Avontuurlijke vakantie Lapland           Avontuurlijke vakantie Lapland

Avontuurlijke vakantie Lapland, enkele excursies:

Zo is er binnen Lapland echt van alles te ervaren, zo kunt u eens een geweldige tocht gaan maken met sledehonden (in een slee achter honden) maar ook is het mogelijk om het Noorderlicht te bewonderen, is het mogelijk om te overnachten in een prachtige ijsiglo (van glas) om zo de prachtige lucht te kunnen zien, maar ook een sneeuwscootersafari en andere prachtige excursies. (Avontuurlijke vakantie Lapland informatie)

Naast de heerlijke en magische sfeer van Lapland is er bijzonder veel te doen in het gebied. U hoeft zich geen moment te vervelen. Er zijn namelijk tal van manier om de omgeving te ontdekken en kennis te maken met de unieke manier waarop de mensen hier nog leven. Hier volgen enkele van de meest populaire activiteiten die u in Lapland kunt ondernemen:

  • Overnacht in een ijshotel of glazen iglo (goede tip)
  • Avontuurlijke vakantie LaplandHuur een sneeuwscooter om de omgeving te ontdekken
  • Ga ijsvissen op de bevroren meren (Avontuurlijke vakantie Lapland tip)
  • Maak kennis met lokale streekgerechten (super ervaring)
  • Onderneem een sledehondentocht
  • Bezoek een rendierenboerderij (absoluut de moeite waard)

In Lapland heeft u de unieke kans om de aurora, oftewel het Noorderlicht, te zien. Dit unieke natuurfenomeen is maar op een beperkt aantal plekken in het noorden te zien. Jaarlijks trekt dit duizenden mensen die eens in hun leven deze bijzonder groene lichtverschijningen willen aanschouwen. In het echt is het dan ook een overweldigende en onvergetelijke ervaring die iedereen eens in zijn of haar leven mee zou moeten maken. Kijk van tevoren goed wat de weersvoorspellingen zijn en hoe groot de kans op het ontstaan van het Noorderlicht is. Met een heel klein beetje geluk beleeft u de ervaring van uw leven op een absoluut magische locatie. De beste plaatsen met de hoogste kans op het poollicht zijn in Noorwegen de omgeving van de stad Trömso en de eilandengroep Lofoten. Voor Zweeds Lapland wordt de omgeving van Abisko Nationalpark vaak genoemd. Het Scandinavische drielandenpunt in het uiterste noordwesten van Finland is een goede stek maar ook de omgeving van het Inarimeer, in de buurt van de plaats Ivalo. Hou er rekening mee dat lichtvervuiling het verschijnsel zal verzwakken. Hoe donkerder de omgeving, hoe duidelijker het Noorderlicht. (Avontuurlijke vakantie Lapland tip)

Zoals u merkt is er echt van alles te doen in Lapland en is het absoluut de moeite waard om zo’n prachtige reis eens te ervaren, bijvoorbeeld alleen, samen met iemand of in groepsverband. Bekijk hierboven tevens het actuele reisaanbod door op de groene knoppen te klikken (Avontuurlijke vakantie Lapland tip). Voor meer informatie over vakanties en rondreizen in Lapland kunt u hieronder enkele interessante pagina’s terugvinden op onze website. Wanneer u een mooie rondreis in Lapland wilt boeken of een heerlijke vakantie, bekijk dan hieronder de link en klik erop. U wordt doorverwezen naar de specialist op het gebied van Lapland reizen.

Bekijk hier de avontuurlijke reizen in Lapland >>

Informatie over reizen door Lapland;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *